Anxhela Peristeri: "Doja të kisha një këngë të denjë për festivalin
  • e premte, 20 nëntor 2020

Anxhela Peristeri: "Doja të kisha një këngë të denjë për festivalin

Anxhela Peristeri: "Doja të kisha një këngë të denjë për festivalin dhe këtë vit e patëm një këngë të tillë. Vargjet na prekin të gjithëve sepse populli thotë 'ç'të mbjellësh, do të korrësh'. Besoj përshtatet edhe me situatën dhe realitetin sot në vendin tonë e në botë”. 
Në lidhje me performancën skenike, artistja nuk zbuloi shumë detaje por premtoi që do të jetë mjaft e veçantë.

 

Intervistën e plotë mund ta dëgjoni duke klikuar këtu