Grupi i Realizimit

Në këtë festival janë bërë bashkë emrat më të rëndësishëm dhe me një garanci absolute të suksesit në të gjitha drejtimet.

Martin Leka
Drejtor i Festivalit
Pali Kuke
Regjisor
Blendi Salaj
Skenarist, Moderator
Sokol Marsi
Drejtor muzikor
Klodian Qafoku
Producent muzikor
Jonida Vokshi
Moderatore