Gigliola HAVERIKU - E lirë

Biografia


Gigliola Haveriku prezantohet për herë të parë në Festivalin e Këngës. Ka qenë pjesë e “The Voice of Albania” në vitin 2015 në Top Channel  dhe pjesë e “Këndo Këngën Time”, 2019,  program muzikor muzikor i Vizion Plus

Titulli i këngës: E lirë

Muzika: Endrit Shani

Teksti: Atina Laço

Festivali: 59

Këngët Konkurruese