Sardi STRUGAJ - Ka me t'ba me kajt

Biografia


Sardi Strugaj prezantohet për herë të parë në Festivalin e Këngës.
Ka nisur lidhjen me muzikën në moshë të vogël, në konkursin televiziv  “Gjeniu i vogel 1”, prej të cilit  u përfshi në festivale për fëmijë. Vijoi me gara të tjera si "Promo Fest, "X Factor" dhe në Festivalin  “Kënga Magjike". Ka publikuar edhe materiale muzikore të shoqëruara me video. Është e rëndësishme për të trashëgimia artistike, me materiale cilësore që shërbejnë si nxitje për kulturën dhe shembull për të rinjtë që i futen kësaj fushe.

“Ka me t’ba me kajt”

Muzika: Edesa  Malçi

Teksti: Sardi Strugaj

Këngët Konkurruese