KANITA - Ankth

Biografia


Ishte vetëm 11 vjeç ne daljet e para skenike, për t’u spikatur si zë fantastik edhe pse në moshë shumë të vogël.

\n

Në vijim të karrierës solli një sërë klipesh e këngësh si: “Ëndrra Ime”, “Mia Vita”, “No One Can Stop Now”.  

\n

Suksesi e ndoqi Kanitën e vogël, tashmë të madhe në moshë dhe në talent në vitin 2016 me këngën “Don’t Let Me Go”, e cila arriti ta vendosë emrin e Kanitës në TOP10 të chart-e të rëndësishme ndërkombëtare dhe të fitojë “Platinum” në Rusi dhe Ukrainë.

\n

Ky është viti i parë i Kanitës në Festivalin e Këngës… dhe padyshim nuk do të jetë i fundit!

Këngët Konkurruese