Kastro ZIZO - KUJË

Biografia


“Kujë”

Teksti: Kastro Zizo

Kompozimi: Kastro Zizo

Orkestrimi: Tuomo Korander, Tommi Vatanen dhe Kastro Zizo

Këngët Konkurruese