Kamela ISLAMAJ - Kujtimet s'kanë formë

Biografia


Prej 12 vjetësh është pjesë e skënës së muzikës live dhe shume festivaleve të jazz-it brenda dhe jashtë vendit. Ka studiuar piano që në fëmijëri dhe më pas ka mbaruar studimet për muzikologji në Universitetin e Arteve.

Ka qënë pjesëmarrese në Top Fest disa herë, e nominuar në disa kategori dhe fituese dy herë e çmimit "Best Pop & Rock".

Gjithashtu Kamela është angazhuar shpesh në kauza sociale duke dhënë kontributin në disa këngë për "Down Syndrome Albania" dhe komunitetit LGBT+ në Shqipëri.

Herën ë parë ka marrë pjesë në Festival me këngën “Gjera të thjeshta” shkruar nga Kristi Popa, dhe ështe renditur e treta. Këtë vit rikthehet për herë të pestë.

 

“Kujtimet s’kanë formë”

Teksti: Megi Hasani

Muzika: Kamela Islamaj

Këngët Konkurruese