Xhesika POLO - Më mbron

Biografia


Xhesika Polo ngjitet për herë të tretë në skenën e Festivalit të Këngës. Ka qenë në këtë skenë në vitet 2016 dhe 2017.

Ajo ka nisur rrugëtimin e saj në muzikë në "X-Factor Albania" duke u renditur e treta në garë. Ka marrë pjesë dhe në shume konkurse muzikore dhe ka fituar disa çmine në “Kënga Magjike“. Këtë vit vjen në Fest 59 me këngën “Më mbron”

 

“Më mbron”

Teksti: Xhesika Polo, Aleksandër Seitaj

Muzika: Marko Polo

Këngët Konkurruese