MIRUD - Nëse vdes

Biografia


Mirud merr pjesë për herë të dytë në Festivalin e Këngës në RTSH.

Për herë të parë në Festival, u prezantua në edicionin e 57-të. Ka nisur të merret me muzikë që në vitet e para të shkollës fillore kur nisi pianon dhe pas përfundimit të Liceut për kanto, udhëtoi drejt SHBA-së, ku studio një vit kanto në një prej shkollave më të mira të artit. Vijon karrierën e tij atje, me produksione të huaja, përshirë edhe kompaninë Warner Music Group.

Titulli i këngës: Nëse vdes

Muzika: Mirud

Poeti: Mirud

Festivali: 59

Këngët Konkurruese