Enxhi NASUFI NË FESTIVALIN E KËNGËS - Njësoj

Biografia


Enxhi Nasufi rikthehet për herë të dytë në Festivalin e Këngës. Është angazhuar në muzikë në moshë të vogël duke marrë pjesë në festivalet për fëmijë në Shkodër dhe Tiranë. Muzika cilësore dhe energjia pozitive janë ato çka Enxhi dëshiron t'i përcjellë publikut.

"Njësoj"

Këngët Konkurruese