Manjola NALLBANI - Ora e jetës

Biografia


Manjola Nallbani e ka nisur bashkëpunimin e saj me Festivalin e Këngës në RTSH që në moshën 15-vjecare. Gjatë këtyre dekadave ajo është vlerësuar tre herë me çmim të parë.
Është vlerësuar me çmime kombëtare dhe ndërkombëtare ( Konkursi Internacional Titto Schippa -Itali, Maqedoni, Greqi) edhe në muzikën operistike si dhe çmimin

“ Disku i artë”, çmim për kontribut në Muzikën Ballkanike dhe dy herë ka përfaqësuar Shqipërine me koncert recital në Javën e Kulturës Ballkanike “Ballkanik Scuare”,  Selanik- Greqi. Gjatë viteve të karrierës ka zhvilluat koncerte të shumta në Europë, USA, Kanada, Australi dhe ka prodhuar pesë albume mizikore. Gjithashtu ka mbajtur shumë koncerte recitale me muzikë të lehtë, popullore dhe operistike. I fundit në maj 2019.

 

“Ora e jetës”

Muzika: Eriona Rushiti

Teksti: Eriona Rushiti

Këngët Konkurruese