Evi REÇI NË FESTIVALIN E KËNGËS - Tjerr

Biografia


Evi Reçi prezantohet për herë të parë në Festivalin e Këngës. Fillimet e saj në muzikë janë në fillim të viteve 2000 në Greqi si instrumentiste e më pas si këngëtare e zhanrit “Musical”. Në skenat shqiptare u prezantua në vitin 2004 në Top Fest, në Top Channel. Zgjedh jetëgjatësinë e këngëve që të prekin në çdo kohë dhe eventet e interpretimit “live”.

“Tjerr”

Muzika: Olsa Toqi

Teksti: Florian Zyka

Këngët Konkurruese