Rosela GJYLBEGU - Vashëzo

Biografia


Rosela Gjylbegu ka qënë pjesëmarrësë në Festivalin e Fëmijëve në Shkodër, por u bë e njohur për publikun në vitin 2003, pas pjesëmarrjes në talent shoë-n “Ethet e së premtes mbrëma”. Prej 17 viteve është pjesë e skenës dhe ka marrë pjesë në shumë festival dhe evente me rëndësi, si Musical Notre Dame de Paris, C’est la vie, Këngët e Shekullit etj. Në Festivalin e Këngës në RTSH, rikthehet për herë të tretë.

 

“Vashëzo”

Teksti: Rosela Gjylbegu

Muzika: Eriona Rushiti

Këngët Konkurruese