Wendi MANCAKU - Ves i shpirtit im

Biografia


Wendi Mancaku vjen për herë të dytë në Festivalin e Këngës. Ka nisur muzikën që fëmijë dhe është ballafaquar me televizionin që në moshën 7 vjeçare me grupin “Yllkat” tek “Një këngë për ty” në Top Channel. Aktualisht po përpiqet të mbarojë albumin e saj të parë.

“Vesi i shpirtit tim”- Wendi Mancaku

Muzika: Wendi Mancaku

Teksti: Rozana Radi

Këngët Konkurruese