Besa KRASNIQI - Esenciale

Biografia


Besa Kraniqi ka lindur në Suedi dhe është me origjinë nga Kosova. Ajo ka mbaruar shkollën 9-vjeçare të mesme dhe të lartë për muzikë dhe produksion. Besa ka punuar disa vite si mësuese e muzikës dhe njëkohësisht ka performuar në shumë koncerte dhe festivale. Aktualisht bashkëpunon me disa kompani suedeze dhe producentë në Shqipëri, Kosovë dhe Suedi.

Titulli i këngës: Esenciale

Kompozitori: Besa Krasniqi

Poeti: Besa Krasniqi

Orkestruesi: Besa Krasniqi

Festivali: 62

Këngët Konkurruese