19 dhjetori çel siparin, ja artistët që këndojnë në natën e parë të Fest 61
  • e premte, 16 dhjetor 2022

19 dhjetori çel siparin, ja artistët që këndojnë në natën e parë të Fest 61

Festivali i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar po mbërrin pas një pune të gjatë të ekipit realizues, në katër netët finale. Në natën e parë që do të mbahet më datë 19 dhjetor 2022 do të ngjiten në skenë artistë shumë të njohur të muzikës shqiptare, artistë të rinj dhe grupe alternative. Gjithashtu në natën e parë do të ketë disa numra special mes të cilëve vetë moderatorja Arbana Osmani ka zbuluar që do të ngjitet në skenë artistja e madhe shqiptare Margarita Xhepa, e cila do japë një mesazh shumë të fortë.

Se për çfarë bëhet fjalë mbetet ta zbulojmë në 19 dhjetor drejtpërdrejt në Radio Televizionin Shqiptar.

Nata 1

1.Enxhi Nasufi

2.Erma Mici

3.Fabian Basha

4.Anduel Kovaçi

5.Fifi

6.Urban Band

7.2 Farm

8.Sara Kapo

9.Rezarta Smaja

10.Albina dhe familja Kelmendi

11.Sergio Hajdini

12.Luna Çausholli

13.Rovena Dilo

/rtsh.al/