Fest ’58, dalin finalistët e natës së tretë
  • Andia
  • e shtunë, 21 dhjetor 2019

Fest ’58, dalin finalistët e natës së tretë

Juria e Fest ’58 ka nxjerrë 12 këngët dhe këngëtarët finalistë të natës së tretë. Ata janë:
Tiri Gjoci me “Me gotën bosh”
Gena me “Shqiponja e lirë”
Albërie Hadërgjonaj me “Ku ta gjej dikë ta dua”
Olta Boka me “Botë për dy”
Robert Berisha me “Ajo nuk është unë”
Elvana Gjata me “Me tana”
Bojken Lako me “Malasen”
Arilena Ara me “Shaj”
Sara Bajraktari me “Ajër”
Kamela Islamaj me “Më ngjyros”
Era Rusi me “Eja merre”
Valon Shehu me “Kutia e Pandorës”.
Prej tyre do të përzgjidhet edhe kënga dhe këngëtari fitues i Fest ’58, që do të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin Europian të Këngës, i cili për vitin 2020 do të mbahet në Hollandë.