Festivali 41

Festivali 41 i Këngës në Radio

Festivali 41 i Këngës në Radio

Viti 2002

\n

Drejtor i festivalit: Agron Çobani

\n

Drejtor artisti: Adrian Hila

\n

Regjisor: Pali Kuke

\n

Skenografi: Bashkim Zahaj

\n

Skenari: Jani Duri

\n

Aktor: Agim Bajko, Agron Llakaj

\n

Koreograf: Kozeta Bakiu

\n

Kostumograf: Rezarta Skifteri

\n

Dirigjent: Alfred Kaçinari, Ardian Hila, Edmond Zhulali, Jetmir Barbullushi

\n

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit

\n

Prezantues: Adi Krasta, An Francis Mary-Vata

\n

Kryetarë i jurisë: Tish Daija

\n

 

\n

Festivali i 41-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 13, 14 dhe 15 dhjetor te vitit 2002. Kënga fituese e çmimit të parë u shpall “Brënda vetes më mer” e kënduar nga Mira Konçi, Muzika Shpëtim Saraçi, Teksti nga Pandi Laço. Shpëtim Saraçi dhe Mira Konçi, për të dytën herë, fitojnë trofeun e lartë të këngës së lehtë shqipe. Festivali pati një organizim të mirë, plot surpriza.

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10