Festivali 43

Festivali 43 i Këngës në Radio

Festivali 43 i Këngës në Radio

Viti 2004

\n

32 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i festivalit: Gëzim Podgorica

\n

Drejtor artisti: Alfred Kaçinari

\n

Regjisor: Pali Kuke

\n

Skenografi: Bashkim Zahaj

\n

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit

\n

Prezantues: Leon Mekshi & Huejda El Sajed

\n

Kryetarë i jurisë:

\n

 

\n

Festivali i XLIII-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 16, 17 dhe 18 dhjetor te vitit 2004.

\n

Ishin 32 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Nesër shkoj” e kënduar nga Ledina çelo, Muzika Adrian Hila, Teksti nga Pandi Laço, orkestrioi Adrian Hila.

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10