Festivali 44

Festivali 44 i Këngës në Radio

Festivali 44 i Këngës në Radio

Viti 2005

\n

34 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i festivalit: Gezim Podgorica

\n

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit

\n

Prezantues: Soni Malaj & Drini Zeqo

\n

 

\n

Festivali i XLIV-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 16, 17 dhe 18 dhjetor te vitit 2005.

\n

Ishin 34 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Zjarr e ftohtë” e kënduar nga Luis Ejlli, Muzika Klodian Qafoku, Teksti nga Dr Flori.

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10