Festivali 46

Festivali 46 i Këngës në Radio

Festivali 46 i Këngës në Radio

Viti 2007

\n

29 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i festivalit: Zamira Koleci

\n

Drejtor artisti: Edmond Zhulali

\n

Regjisor: Pali Kuke

\n

Skenografi: Bashkim Zahaj

\n

Dirigjent: Jetmir Barbullushi, Oleg Arapi, Selim Ishmaku

\n

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit

\n

Prezantues: Elsa Lila & Pirro Cako

\n

 

\n

Festivali i XLVI-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 14, 15 dhe 16 dhjetor te vitit 2007.

\n

Ishin 29 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Zemrën e lamë peng” e kënduar nga Olta Boka, Muzika Adrian Hila, Teksti nga Pandi Laço, orkestruar nga Adian Hila.

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10