Festivali 49

Festivali 49 i Këngës në Radio

Festivali 49 i Këngës në Radio

Viti 2010

\n

38 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit: Petrit Beci

\n

Drejtor artistik: Edmond Zhulali

\n

Regjisor: Bojken Lako

\n

Skenograf: Bashkim Zahaj

\n

Skenari: Iva Tico/Zefina Hasani

\n

Dirigjent: Jetmir Barbullushi/Oleg Arapi/Gridi Kraja

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Josif Gjipali/Jonida Maliqi/Mirela Naska

\n

 

\n

Festivali i XLIXI-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 23, 24 dhe 25 dhjetor te vitit 2010.

\n

Ishin 38 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Kenga ime” e kënduar nga Aurela Gace, Muzika nga Shpetim Saraci, Teksti nga Sokol Marsi, Orkestruar nga Shpëtim Saraçi

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10