Festivali 50

Festivali 50 i Këngës në Radio

Festivali 50 i Këngës në Radio

Viti 2011

\n

28 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit: Martin Leka

\n

Drejtor artistik: Shpetim Saraci

\n

Regjisor: Osman Mulaj

\n

Skenari: Pandi Laco & Edlira Birko

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Hygerta Sako, Enkeleida Zeko & Nik Xhelilaj

\n

 

\n

Festivali i L-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 26, 27, 28 dhe 29 dhjetor te vitit 2011.

\n

Ishin 28 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Suus” e kënduar nga Rona Nishliu, Teksti nga Florent Boshjaku.

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10