Festivali 51

Festivali 51 i Këngës në Radio

Festivali 51 i Këngës në Radio

Viti 2012

\n

20 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit: Perit Peci

\n

Drejtor artistik:

\n

Regjisor: Agron Vulaj & Astrit Idrizi

\n

Skenari: Adnan Kastrati & Edi Oga

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Enkel Demi & Floriana Garo

\n

 

\n

Festivali i LI-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 20, 21 dhe 22 dhjetor te vitit 2012.

\n

Ishin 20 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Identitet” e kënduar nga Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko, Teksti nga Eda Sejko, muzika nga Bledar Sejko

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10