Festivali 52

Festivali 52 i Këngës në Radio

Festivali 52 i Këngës në Radio

Viti 2013

\n

16 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit:

\n

Drejtor artistik: Edmond Zhulali

\n

Regjisor: Petri Bozo

\n

Skenari:

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Enkel Demi, Klea Huta, Xhesika Berberi & Marinela Meta

\n

 

\n

Festivali i LII-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 26, 27 dhe 28 dhjetor te vitit 2013.

\n

Ishin 16 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Zemërimi i një nate” e kënduar nga Hersi Matmuja, Teksti nga Jorgo Papingji, muzika nga Bledar Sejko

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10