Festivali 53

Festivali 53 i Këngës në Radio

Festivali 53 i Këngës në Radio

Viti 2014

\n

28 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit:

\n

Drejtor artistik: Shpetim Saraci

\n

Regjisor: Bledi Laco    

\n

Skenari: Mira Tuci

\n

Skenografia: Patrizia Bocconit

\n

Drejtor Fotografie: Marcelo Lazzeti

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Turjan Hyska, Floriana Garo & Liberta Spahiu

\n

 

\n

Festivali i LIII-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 26, 27 dhe 28 dhjetor te vitit 2014.

\n

Ishin 28 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Diell” e kënduar nga Elhaida Dani, Teksti nga Viola Trebicka & Sokol Marsi, muzika nga Aldo Shllaku

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10