Festivali 54

Festivali 54 i Këngës në Radio

Festivali 54 i Këngës në Radio

Viti 2015

\n

30 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit:

\n

Drejtor artistik:

\n

Regjisor: Bledi Laco

\n

Skenari:

\n

Skenografia: Fatmir Minga

\n

Drejtor Fotografie:

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Pandi Laco & Blerta Tafani

\n

 

\n

Festivali i LVI-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 25, 26 dhe 27 dhjetor te vitit 2015.

\n

Ishin 30 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Përrallë” e kënduar nga Eneida Tarifa, Teksti ngaOlsa Toqi , muzika nga Olsa Toqi

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10