Festivali 55

Festivali 55 i Këngës në Radio

Festivali 55 i Këngës në Radio

Viti 2016

\n

24 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit:

\n

Drejtor artistik: Shpëtim Saraçi, Alfred Kaçinari, Florent Boshnjaku, Bojken Lako, Gent Rushi

\n

Regjisor: Rezart Aga

\n

Skenari:

\n

Skenografia: Fatmir Minga

\n

Drejtor Fotografie:

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Ledina Çelo & Kasem Hoxha

\n

 

\n

Festivali i LV-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 21, 22 dhe 23 dhjetor te vitit 2016.

\n

Ishin 24 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Botë” e kënduar nga Linda Halimi, Teksti nga Gerald Xharri, muzika nga Klodian Qafoku

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10