Festivali 56

Festivali 56 i Këngës në Radio

Festivali 56 i Këngës në Radio

Viti 2017

\n

22 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit:

\n

Drejtor artistik:

\n

Regjisor: Pali Kuke

\n

Skenari:

\n

Skenografia:

\n

Drejtor Fotografie:

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Adi Krasta & Jonida Shehu

\n

 

\n

Festivali i LVI-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 21, 21 dhe 23 dhjetor te vitit 2017.

\n

Ishin 22 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Mall” e kënduar nga Eugent Bushpepa, Teksti nga Eugent Bushpepa, muzika nga Eugent Bushpepa

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10