Festivali 57

Festivali 57 i Këngës në Radio

Festivali 57 i Këngës në Radio

Viti 2018

\n

22 këngë konkurruese.

\n

Drejtor i Festivalit: Martin Leka

\n

Drejtor artistik: Inva Mula

\n

Regjisor: Blendi Laço

\n

Producent muzikor: Sokol Marsi

\n

Skenari: Pandi Laço

\n

Drejtor Fotografie:

\n

Orkestra Simfonike e RadioTelevizionit

\n

Prezantues: Viktor Zhusti & Ana Golja

\n

 

\n

Festivali i LVII-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 20, 21 dhe 22 dhjetor te vitit 2018.

\n

Ishin 22 këngë konkurruese, prej të cilave kënga fituese e cmimit të parë u shpall “Ktheju tokës” e kënduar nga Jonida Maliqi, Teksti nga Eriona Rushiti, muzika nga Eriona Rushiti

Fituesit e tjerë


Vaçe Zela
Festivali 1
Vaçe Zela
Festivali 2
Vaçe Zela
Festivali 3
Tonin Tërshana
Festivali 4
Vaçe Zela
Festivali 5
Vaçe Zela
Festivali 6
Vaçe Zela
Festivali 7
David Tukiçi
Festivali 8
Tonin Tërshana
Festivali 10