Eden BAJA - Ajër

Biografia


Eden Baja e ka praktikuar këndimin që në moshë të vogël. Ajo vjen për herë të parë në Festivalin e Këngës në RTSH dhe aspiron të ketë dy studio pasi të mbarojë studimet: një studio arkitekture dhe një studio muzike.

Titulli i këngës: Ajër

Kompozitori: Anxhela Llaha

Poeti: Anxhela Llaha

Orkestruesi: Andi Lazaj

Festivali: 62

Këngët Konkurruese