Olimpia SMAJLAJ - Asaj

Biografia


Olimpia është një këngëtare, kantautore dhe aktore shqiptare nga Shkodra që njihet për stilin eksperimental që kombinon rock, pop, electronic dhe zhanre të tjera.

Ajo e filloi karrierën e saj muzikore si vokaliste që në periudhën e adoleshencës së saj ku krijoi dhe u bë pjesë e dy grupeve rock të skenës muzikore underground shqiptare. Gjatë kësaj periudhe mori eksperiencë me performancat live në koncerte të ndryshme duke përmirësuar aftësitë e saj në skenë dhe duke marrë eksperiencë edhe në shkrimin e këngëve. Përveç muzikës, Olimpia ka eksperimentuar dhe me fushën e aktrimit.

Titulli i këngës: Asaj

Kompozitori: Olimpia Smajlaj, Briz Musaraj

Poeti: Olimpia Smajlaj, Briz Musaraj

Orkestruesi: Briz Musaraj

Festivali: 62

--

Titulli i këngës: Dua

Kompozitori: Genti Lako

Poeti: Olimpia Smajlaj

Orkestruesi: Genti Lako

Festivali: 60

 

Këngët Konkurruese