Stivi USHE - Askush si ty

Biografia


Stivi Ushe, ndryshe STIV, është një artist i ri dhe kantautor i përfshirë në skenën e muzikës shqiptare prej disa vitesh. Ai punon në studion e tij me projekte të ndryshme muzikore për vete dhe për artistë të tjerë. Stivi ka marrë pjesë ndër vite në kompeticione të ndryshme muzikore dhe FEST 62 i uron suksese në sfidën e tij të radhës!

Titulli i këngës: Askush si ty

Kompozitori: Aleks Gjonpalaj, Stivi Ushe

Poeti: Stivi Ushe

Orkestruesi: Aleks Gjonpalaj

Festivali: 62

Këngët Konkurruese