Tiri GJOCI - Në ëndërr

Biografia


Tiri Gjoci është këngëtar dhe kantautor. Ai ka filluar të jetë pjesë e skenave që në moshën 14-vjeçare dhe pjesëmarrës në kompeticione të ndryshme. Tiri numëron 15 këngë në repertorin e tij, 4 prej të cilave janë bashkëpunime me artistë vendas dhe të huaj.

Titulli i këngës: Në ëndërr

Kompozitori: Tiri Gjoci

Poeti: Neda Balluku, Romeo Veshaj

Orkestruesi: Enis Mullaj

Festivali: 62

Këngët Konkurruese