Santino DE BARTOLO - Dua të rri me ty

Biografia


Santino De Bartolo është kantautor arbëresh i lindur në Firmo, një qytet arbëresh në provincën e Kozencës. Ai jeton në Gjermani dhe bashkëpunon me shumë artistë të muzikës ndërkombëtare. Santino ka në repertorin e tij 7 disqe dhe aktualisht po punon për të 8-in me të gjithë këngët në gjuhën arbereshe.

Titulli i këngës: Dua të rri me ty

Kompozitori: Santino De Bartolo

Poeti: Santino De Bartolo

Orkestruesi: Shpëtim Saraçi

Festivali: 62

Këngët Konkurruese