Michela PALUCA - Për veten

Biografia


Michela është një këngëtare me origjinë shqiptare, por lindur dhe rritur në Itali. Ajo ka filluar të këndojë që në moshën 6-vjeçare dhe më pas ka marrë leksione muzike në një shkollë italiane, ku u njoh me muzikën bluz, soul dhe rokenroll. Vazhdon shkollën në Itali për kanto xhaz dhe merr pjesë për herë të parë në Festivalin e Këngës në RTSH.

Titulli i këngës: Për veten

Kompozitori: Enis Mullaj

Poeti: Erion Rushiti

Orkestruesi: Enis Mullaj

Festivali: 62

Këngët Konkurruese