Jasmina HAKO - Ti

Biografia


Jasmina ka lindur në Firence, Itali, ku jeton dhe vazhdon studimet. Pasionin për muzikën e kanë zbuluar të parët prindërit e saj.

Titulli i këngës: Ti

Kompozitori: Artemis Veizaj

Poeti: Florian Zyka

Orkestruesi: Sergio Hajdini

Festivali: 62

Këngët Konkurruese