Big BASTA & Vesa LUMA - Mbinatyrale

Big Basta | Biografia


Gerald Xhari ose siç njihet ndryshe Big Basta e ka nisur karrierën e tij në vitin 2003. Deri në vitin 2006 ai ka qenë pjesëtar i grupit "Sweed Company". Një ndër synimet e tij është të përhapë kulturën hip-hop në Shqipëri. Big Basta ka shkruar tekste për shumë këngetarë shqiptarë.

Big Basta & Vesa Luma

Titulli i këngës: Mbinatyrale

Kompozitori: Alban Kondi dhe Fabian Basha

Poeti: Gerald Xhari

Orkestruesi: Alban Kondi dhe Fabian Basha

Festivali: 62

Vesa Luma | Biografia


Vesa Luma është këngëtare dhe autore këngësh me një zë të ëmbël me shtrirje të madhe dhe me ngjyrë të veçantë. Për herë të parë ka kënduar në moshën 5-vjecare në "Akordet e Kosoves" bashkë me grupin për fëmijë "Xixëllonjat". Talenti i saj për muzikë është veçuar gjatë audicionit te "Ethet e së premtes mbrëma", ku Vesa arriti të jetë finaliste e këtij spektakli. 

Big Basta & Vesa Luma

Titulli i këngës: Mbinatyrale

Kompozitori: Alban Kondi dhe Fabian Basha

Poeti: Gerald Xhari

Orkestruesi: Alban Kondi dhe Fabian Basha

Festivali: 62

Këngët Konkurruese