Eldis ARRNJETI - Një kujtim

Biografia


Eldisi ka lindur në Shkodër dhe ka qenë pjesëmarrës në shumë aktivitete, konkurse dhe festivale të ndryshme.

Titulli i këngës: Një kujtim

Kompozitori: Bujar Daci

Poeti: Eldis Arrnjeti

Orkestruesi: Bujar Daci

Festivali: 62

--

Titulli i këngës: Refuzoj

Kompozitori: Bujar Daci

Poeti: Eldis Arrnjeti

Orkestruesi: Sajmir Çili

Festivali: 60

Këngët Konkurruese