Jehona PONARI - Evol

Biografia


Jehona ka lindur në qytetin e Bajram Currit. Që në vogëli ajo ka shprehur interes të vazhdueshëm në muzike dhe jo vetëm. Ajo e gjen veten edhe në fusha të tjera artistike si regjia e filmit, piktura, animacioni, dizajni etj. Talenti i saj në muzikë shërbeu si shtysë për të marrë pjesë në kompeticione si Tirana Art Fest 1, 2 etj.

Titulli i këngës: Evol

Kompozitori: Jehona Ponari

Poeti: Jehona Ponari

Orkestruesi: Albion Velaj

Festivali: 62

Këngët Konkurruese