Irma LEPURI - Më prit

Biografia


Për herë të parë, Irma ka nisur të këndojë në moshë të vogël si një pasion i trashëguar nga familja dhe më pas në disa festivale dhe kompeticione në shkollë dhe jashtë saj. Ajo ka studiuar për shkencat sociale dhe politike, por pasioni i saj kryesor është të shkruajë tekste dhe muzikë.

Titulli i këngës: Më prit

Kompozitori: Irma Lepuri

Poeti: Irma Lepuri

Orkestruesi: Shpëtim Saraçi

Festivali: 62

Këngët Konkurruese