Luan DURMISHI - Përsëritja

Biografia


Luan Durmishi është një artist multidimensional, i cili për dy dekada e gjysmë ka bashkëpunuar me artistë të njohur Ndërkombëtarë dhe vendas, si dhe ka pasur bashkëpunime me mediume të tjera si teatër modern, minimalist dhe artistë të artit bashkëkohor. Ai është themelues dhe drejtor gjeneral i orkestrës profesionale "Rexho Mulliqi". Luani ka performuar si solist në Amerikë, Angli, Gjermani, Francë, Itali, Zvicër, Austri, Kroaci, Çeki, Sllovaki, Shqipëri, Bosnjë-Hercegovinë, Maqedoni dhe Serbi.

Titulli i këngës: Përsëritja

Kompozitori: Tomor Kuci

Poeti: Tomor Kuci, Luan Durmishi

Orkestruesi: Tomor Kuci, Luan Durmishi, Dren Soldashi, Visar Kuci

Festivali: 62

Këngët Konkurruese