Bledi KASO - Çdo gjë mbaroi

Biografia


Bledi Kaso ka dalë për herë të parë në publik në vitin 2001 me një këngë të shkruar dhe kompozuar nga vetë ai. Ai është angazhuar rregullisht që nga viti 2005 në skenat e muzikës "live".

Titulli i këngës: Çdo gjë mbaroi

Kompozitori: Bledi Kaso

Poeti: Pandi Laço

Orkestruesi: Bledi Kaso

Festivali: 62

Këngët Konkurruese