Besa KOKËDHIMA - Zemrën n'dorë

Biografia


Besa është prezantuar për herë të parë në tregun shqiptar në vitin 2003. Në vitin 2006 ka prezantuar dhe albumin e saj të parë. Ajo ka interpretuar shumë këngë dhe ka me dhjetëra pjesëmarrje në Festivale Kombëtare dhe Ndërkombëtare. Ka fituar shumë çmime e vlerësime brenda dhe jashtë Shqipërisë. Besa shkruan muzikë e tekste dhe ka bashkëpunuar me emrat më të rëndësishëm të muzikës shqiptare të 20+ viteve të fundit. Ajo ka lindur në Fier me origjinë nga Qeparoi i Himarës dhe Bujani i Tropojës.

Titulli i këngës: Zemrën n'dorë

Kompozitori: Kledi Bahiti dhe Besa Kokëdhima

Poeti: Rozana Radi

Orkestruesi: Kledi Bahiti dhe Darko Dimitrov

Festivali: 62

Këngët Konkurruese