Sergio HAJDINI - Uragan

Biografia


Sergio ka lindur në Vlorë dhe ka studiuar muzikë/piano që prej moshës 7-vjeçare. Ai ka një eksperiencë prej 12 vitesh si kantautor, producent dhe orkestrues muzikor, duke përfshirë pjesëmarrje nëpër festivale, koncerte dhe evente të ndryshme në Shqipëri dhe Itali.

Titulli i këngës: Uragan

Kompozitori: Sergio Hajdini

Poeti: Sergio Hajdini

Orkestruesi: Sergio Hajdini

Festivali: 62

Këngët Konkurruese