Mal RETKOCERI - Çmendur

Biografia


Mal ka lindur në Prishtinë. Është marrë me muzikë që në vegjëli por nuk i kishte vajtur mendja ndonjëhërë që një ditë do të këndonte në skenën e Festivalit të Këngës në RTSH apo diku tjetër deri para disa muajve. Mal ka mbaruar shkollën fillore dhe të mesme të muzikës në Prishtinë. Ka shumë pasion fitnesin dhe për momentin punon si videoeditor.

Titulli i këngës: Çmendur

Kompozitori: Mal Retkoceri

Poeti: Mal Retkoceri

Orkestruesi: Mal Retkoceri

Festivali: 62

Këngët Konkurruese