Olsi BALLTA - Unë

Biografia


Olsi Ballta ka lindur në Tiranë dhe është vokalisti dhe themeluesi i një prej bandave më të vjetra të rrymës rock/metal, bandë e krijuar që në vitin 1996, e cila ka perfomuar dhe performon deri në ditët e sotme, si në skenat shqiptare ashtu dhe ato Europiane, me pesë albumet e saj. Olsi është kompozitor, tekst-shkrues, skenarist dhe producent vieoklipesh gjithashtu dhe artist vizual, piktor dhe grafist. Ai ka qenë dhe është pjesëmarrës në shumë ekspozita dhe konkurse të arteve pamore, në Shqipëri dhe jashtë saj.

Titulli i këngës: Unë

Kompozitori: Bledar Gramo

Poeti: Bledar Gramo

Orkestruesi: Genti Lako

Festivali: 62

Këngët Konkurruese