Kleansa SUSAJ - Pikturë

Biografia


Kleansa Susaj është marrë me muzikën që në moshën 8 vjeçare dhe merr pjesë për herë të parë në Festivalin e Këngës në RTSH.

Titulli i këngës: Pikturë

Kompozitori: Jeris Kaso

Poeti: Florian Zyka

Orkestruesi: Sergio Hajdini

Festivali: 62

Këngët Konkurruese