Elsa LILA - Mars

Biografia


Vitin e kaluar Elsa Lila u rikthye pas 25 vitesh në “Festivalin 61 të Këngës” dhe u vlerësua me pikët maksimale nga juria. Edhe këtë vit, kantautorja synon sërish vendin e parë për të përfaqësuar Shqipërinë në “Eurovision”.

Titulli i këngës: Mars

Kompozitori: Elsa Lila

Poeti: Elsa Lila

Orkestruesi: Enrico Melozzi

Festivali: 62

--

Titulli i këngës: Evita

Festivali: 61

Këngët Konkurruese