Shpat DEDA - S’mund t’fitoj pa ty

Biografia


Shpati ka lindur në Prishtinë më 7 qershor 1985. Dalja e tij e parë në skenë ka qenë në 2008. Prej atij viti ka vazhduar me publikimin e 3 Albumeve në të cilët është vetë Kantautor dhe ndërkohë është marrë dhe me produksione kinematografike nga ku është vlerësuar dhe me BAFTA më 2017. Shpati ka mbaruar Fakultetin për Marketing si dhe Master MBA dhe është profesionist në fushën e menaxhimit dhe komunikimit. Muzika është pasioni i tij i jetës!

Titulli i këngës: S'mund t'fitoj pa ty

Kompozitori: Shpat Deda

Poeti: Shpat Deda

Orkestruesi: Visar Kuci

Festivali: 62

Këngët Konkurruese